Toont alle 9 resultaten

POLO’S VERKRIJGBAAR IN VELE KLEUREN EN UITVOERINGEN

De Stone Island Polo wordt geproduceerd van de hoogste kwaliteit piquekatoen en is elk seizoen weer verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren en modellen.

Of je nou houdt van casual, street, net of sportief: de polo’s van Stone Island zijn te combineren bij elke stijl. Het is daarmee het ideale polo om in de garderobe te hebben. De polo’s worden gemaakt van het zeer stevige piqué katoen en bevatten het Stone Island logopatch. Het prachtige materiaal geeft een zeer elegante uitstraling en door de verwerking van subtiele details wordt aan de Polo’s een stoer randje gegeven.

Polo’s in verschillende kleuren

Waar Stone Island duidelijk rekening mee heeft gehouden bij het ontwerpen van de polo’s is het kleurgebruik. Elk polo wordt ontworpen in een effen kleur, maar dan wel in elke denkbare kleur. Zo zijn er verschillende grijze, zwarte en blauwe polo’s van Stone Island voor heren in het assortiment die altijd stoer boven een coole jeans staan. Daarnaast zijn er ook meer opvallende kleuren, zoals groen, geel, paars en lichtroze, die een plek in de nieuwe collectie hebben.

Polo met korte of lange mouwen

De polo heeft een nauw aansluitend silhouet. Dit betekent dat de stof mooi aan het lichaam zit aangelijnd. Door deze pasvorm zit kleding niet alleen comfortabel, maar heeft het ook een sportievere uitstraling. Tijdens warme dagen volstaan de polo’s met korte mouwen en wanneer het koud is, dan kan je altijd nog een van de polo’s met lange mouwen aantrekken. Het model is even stijlvol als een traditioneel polo, alleen dan gemaakt van meer stof!